Verkoop 13 woningen succesvol van start

Zaterdag 28 mei heeft de start verkoop van 13 nieuwe woningen in fase 2a plaatsgevonden. Deze fase bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen, 3 semi-vrijstaande woningen en 4 ééngezinswoningen. Op de bouwplaats greep een groot aantal mensen de mogelijkheid aan om de verkoopdocumentatie op te komen halen. Medewerkers van AJ van der Tol en de makelaars waren aanwezig om toelichting te verzorgen op de stukken en de juiste documentatie mee te geven.

Geïnteresseerden hebben tot ma 6 juni 12.00 uur om het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen of langs te brengen bij de makelaars of aannemer. Het formulier kan bij ons opgevraagd worden. Na 6 juni wordt er eventueel geloot bij de notaris. Mensen uit Schalkwijk en mensen die reeds stonden ingeschreven als geïnteresseerde krijgen voorrang. Laat u niet ontmoedigen want in voorgaande fase is uiteindelijk 50% verkocht aan mensen die niet in Schalkwijk woonachtig waren.

Wilt u meer informatie of tekeningen en/of andere materiaal ontvangen? Mail dan direct, b.vaneck@ajvandertol.nl, zodat wij de documentatie kunnen toesturen.