Start verkoop fase 2B – 13 mei

Op 13 mei start de nieuwe verkoopfase in deze jonge woonwijk. 7 nieuwe woningen bestaande uit twee-onder-één-kap-woningen en een semi-vrijstaande woning. Uniek aan deze verkoopfase zijn de op het zuid-westen gerichte tuinen waarbij de kaveloppervlaktes van een aantal kavels zeer groot is. Op 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur kunt u de verkoopmiddelen op de bouwplaats komen bekijken waarbij de medewerkers van Hol en Molenbeek makelaars en Hiele en Dalsem Makelaardij u toelichting geven. Tekeningen, technische omschrijvingen en informatie over tegels en sanitair zijn beschikbaar.

Woningtypes en kenmerken

In deze fase zijn er enkele bijzondere woningen met ruime kavels te koop. Met name bouwnummer 51 (530 m²)  en nummer 53 (418 m²) springen er uit en zullen populair zijn bij geïnteresseerden. Meer informatie over alle woningen.

Verkoopprocedure

De verkoopprocedure is met een inschrijfperiode. Na de start verkoop hebben Schalkwijkers en mensen die ingeschreven stonden voor de advertentie in de krant in het interessebestand ingeschreven stonden voorrang in de procedure. Dit houdt in dat wanneer er na de inschrijfperiode dubbelingen blijken te zijn op één of meer woningen er aan de hand van voorgaande categorieën geloot gaat worden door de projectnotaris Kool in Zeist. De uitgebreide beschrijving van de procedure is beschikbaar bij de start verkoop.